Μένουμε Ευρώπη: Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μένουμε Ευρώπη: Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες, οι οπαδοί του "Μένουμε Ευρώπη" διοργανώνουν νέες συγκεντρώσεις.

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν απόψε στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με βασικό αίτημα, την υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Οι διαδηλωτές χρησιμοποιούσαν σφυρίχτρες και κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πλακάτ τα οποία έγραφαν «Όχι στο διχασμό ναι στην Ευρώπη», και «Μένουμε Ευρώπη – όχι στη λιτότητα όχι στη δραχμή».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή και από εκεί στην πλατεία Συντάγματος και προέβη σε δήλωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

«Όταν η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο, κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση δεν είναι κομματική δεν είναι διχαστική είναι ενωτική και στέλνει σε διάφορες κατευθύνσεις ένα βαρύ μήνυμα η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη. Αυτό είναι το θέλημα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών, πρώην υπουργοί όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, και ο Νίκος Κοντογιαννόπουλος, πολλοί βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού.