MetLife: Παγκόσμια δύναμη στην ασφάλιση

MetLife: Παγκόσμια δύναμη στην ασφάλιση

Mε επίκεντρο τον άνθρωπο!

H MetLife είναι η εταιρεία που καθιέρωσε τον θεσμό της Ασφάλειας ζωής στη χώρα μας και αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964 και αποτελεί τη Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.
Η MetLife ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της, την οικονομική της ισχύ, και τη φερεγγυότητά της. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο έχει δημιουργήσει μία ομάδα αποδεδειγμένα ικανή να διαχειριστεί οποιαδήποτε πρόκληση και να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Με μια ευρεία γκάμα ευέλικτων Ατομικών Προγραμμάτων Υγείας, Σύνταξης/Αποταμίευσης καθώς και με Επενδυτικά Προγράμματα και Προγράμματα Προστασίας αλλά και με Ομαδικά Προγράμματα, η MetLife παρέχει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία της σε τοπικό επίπεδο, η MetLife στοχεύει στην επίτευξη ακόμη ταχύτερων ρυθμών ανάπτυξης, μέσα από την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων δικτύων πωλήσεων, έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο.

Φροντίδα για τον πελάτη
O ασφαλισμένος αποτελεί προτεραιότητα για τη MetLife. Δέσμευση της εταιρείας τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι να κατανοεί τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις επιθυμίες των πελατών της και να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, σε κάθε επίπεδο.

Η MetLife βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους πελάτες της για να αποκαταστήσει τυχόν προβλήματα κατά την εξυπηρέτησή τους, αλλά και για να προσφέρει μια μοναδική συνολική εμπειρία σε κάθε συναλλαγή τους με την εταιρεία.

Για κάθε ανάγκη υπάρχει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση
Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, η MetLife απαντά στις προκλήσεις με σίγουρα βήματα. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, η εταιρεία προσφέρει ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται στο προφίλ και στις ανάγκες του σύγχρονου ασφαλισμένου.

Η εταιρεία προσφέρει πολυεπίπεδη Ασφάλεια Ζωής με πλήρη κάλυψη μέσω του Προγράμματος Προστασίας, Life Essential, ενώ οι ασφαλισμένοι που θα επιλέξουν Πρόγραμμα Υγείας ABC HealthCare 2015 Ε θα εξασφαλίσουν ευέλικτη νοσοκομειακή περίθαλψη όπου και όποτε χρειαστεί.

Ακόμη, με το σύγχρονο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, Accelerator Plus, η MetLife δίνει τη δυνατότητα συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση. Επιλέγοντας τα Eπενδυτικά Προγράμματα, CapitaLink και FX Link της MetLife, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια της αγοράς και δυνατότητα επένδυσης στα πιο ισχυρά νομίσματα παγκοσμίως.

Δυναμικά Ομαδικά Προγράμματα
Mε τα Flexible Benefits της MetLife, ο εργοδότης δίνει τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να επιλέξει από μια σειρά συμπληρωματικών παροχών στο πρόγραμμά του, ενώ και οι δύο απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στα συμβόλαιά τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-services και της διαδικασίας γρήγορης αποζημίωσης e-claims. Τέλος, με το πρόγραμμα Maturity Investment Plan, η εταιρεία παρέχει μοναδικά προνόμια στους ασφαλισμένους ακόμα και όταν αποχωρήσουν από την εταιρεία.

Special Advertising Section