Μέτρα κατά της Ακρίβειας: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία – «Ο πληθωρισμός της απληστίας δεν θα γίνει ανεκτός»

Μέτρα κατά της Ακρίβειας: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία – «Ο πληθωρισμός της απληστίας δεν θα γίνει ανεκτός»
Γενική άποψη της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το προεδρείο της Βουλής, Αθήνα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023. Με 249 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο κ. Τασούλας αναδείχθηκε εκ νέου πρόεδρος της Βουλής με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης. Οι 59 βουλευτές των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης δήλωσαν «παρών». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Είμαστε αποφασισμένοι να μπει τάξη στην αγορά», τονίζει ο Κώστας Σκρέκας.

Υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ενώ προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και οι Σπαρτιάτες ψήφισαν “ΝΑΙ” στη δέσμη μέτρων της κυβέρνησής μας στη μάχη για να διορθωθούν οι δομικές στρεβλώσεις της αγοράς και να μειωθούν άμεσα οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πληθωρισμός της απληστίας δεν θα γίνει ανεκτός. Είμαστε αποφασισμένοι να μπει τάξη στην αγορά, να σταματήσει η παραπλάνηση των καταναλωτών και να στηρίξουμε όλα τα νοικοκυριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: