Mειώνονται οι αποδόσεις του «ναι» στο βρετανικό δημοψήφισμα

Mειώνονται οι αποδόσεις του «ναι» στο βρετανικό δημοψήφισμα

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill μείωσε στο χαμηλότερο μέχρι σήμερα επίπεδο τις αποδόσεις του «ναι» στο βρετανικό δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill μείωσε σε 1/6 τις αποδόσεις των στοιχημάτων για μια ψήφο των Βρετανών υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, οι οποίες είναι οι μικρότερες που έχει δώσει μέχρι σήμερα και υποδηλώνουν πιθανότητα 85%.

«Στη διάρκεια της εβδομάδας που τελειώνει, οι αποδόσεις της ψήφου υπέρ της ‘παραμονής’ μειώθηκαν στο μισό από 1/3 σε 1/6 καθώς πολλοί παίκτες μοιάζουν να έχουν αποφασίσει πως ξέρουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε σήμερα ο εκρόσωπος του William Hill Γρέιαμ Σαρπ.

Το William Hill αύξησε τις αποδόσεις που δίνει για στοιχήματα υπέρ του Brexit σε 7/2 από 10/3, εκτιμώντας ότι υπάρχει 22% πιθανότητα να ψηφίσουν οι Βρετανοί υπέρ μιας εξόδου από την ΕΕ.

Καθώς οι δημοσκοπήσεις δίνουν πολύ διαφορετικές εικόνες για την κοινή γνώμη, πολλοί επενδυτές παρακολουθούν από κοντά τις αποδόσεις που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων και οι οποίες δείχνουν επίμονα υψηλές πιθανότητες να κερδίσει το “ναι” στο δημοψήφισμα.