Mόνο αυτοί οι τρεις είναι πλέον πλουσιότεροι από τον Ζούκερμπεργκ

Mόνο αυτοί οι τρεις είναι πλέον πλουσιότεροι από τον Ζούκερμπεργκ

Ο ιδρυτής και CEO του Facebook είναι πλέον πλουσιότερος και από τον Τζεφ Μπέζος.

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ έχει πλέον πολλά περισσότερα χρήματα για να ξοδέψει.

Ο ιδρυτής και CEO του Facebook είναι σήμερα ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο χάρη στη ραγδαία άνοδο των μετοχών της εταιρείας, με την περιουσία του να αγγίζει τα 50 δισ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

O Ζούκερμπεργκ κατάφερε να περάσει τον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Κάρλος Σλιμ, καθώς και τον CEO της Amazon Τζεφ Μπέζος, του οποίου η περιουσία φτάνει τα 48,9 δισ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Πρόεδρος και CEO της Berkshire Hathaway, Γουόρεν Μπάφετ, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης Zara, Αμάνσιο Ορτέγκα και φυσικά την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Το Facebook έχει ξεπεράσει την παγκόσμια αστάθεια της αγοράς του τρέχοντος έτους, κάτι που εξηγεί και την άνοδο της περιουσίας του Ζούκερμπεργκ.

Μεταξύ άλλων, το Bloomberg σημειώνει ότι ο Ζούκερμπεργκ είναι το μόνο πρόσωπο στην πεντάδα των πλουσιότερων ανθρώπων στου κόσμου που θα δει την περιουσία του να αυξάνεται αυτόν το χρόνο,

Οι τελευταίοι μήνες γέμισαν χαρά τον ιδρυτή και CEO του Facebook. Πρώτα απ’ όλα, με τον ερχομό της κόρης του, Mαξ, και νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα όταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πέρασε σε κεφαλαιοποίηση την Exxon Mobil, τη μεγαλύτερη δημόσια εισηγμένη εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο.