Navarino Bike Festival με συμμετοχή κορυφαίων αθλητών

Navarino Bike Festival με συμμετοχή κορυφαίων αθλητών

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης από 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2013.

Μισό μήνα σχεδόν πριν την έναρξη του πρώτου διεθνή αγώνα mountain bike στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, οι προετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις, για την υποδοχή των επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδηλατών στο «Navarino Bike Festival».

Από τις 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2013, οι ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές των αγώνων, θα δώσουν την ευκαιρία στους ερασιτέχνες ποδηλάτες όλων των ηλικιών, να αγωνιστούν ως επαγγελματίες και στους επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν στον αγώνα που έχει ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI). To «Navarino Bike Festival» θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το φεστιβάλ  θα τιμήσουν με την παρουσία τους, πολλοί κορυφαίοι και καταξιωμένοι αθλητές. Μεταξύ άλλων, στον αγώνα θα συμμετέχει ο πρωταθλητής στην ποδηλασία δρόμου – αντοχής, Ιωάννης Ταμουρίδης, (με πολλές παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο αγώνισμά του), η Ολυμπιονίκης αθλήτρια της ξιφασκίας και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βασιλική Βουγιούκα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο windsurfing, Τζέλη Σκαρλάτου καθώς και ένας από τους ταχύτερους windsurfers στον κόσμο, ο Νίκος Βαρδαλάχος.

Στο πρόγραμμα του «Navarino Bike Festival», περιλαμβάνονται οι αγώνες «Open Race» για τους ερασιτέχνες, «International Cross Country Race» για τους επαγγελματίες με τα «φτερά» του Red Bull, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

*Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του «Open Race», θα είναι διαθέσιμη και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Navarino Bike Festival στο facebook και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: