Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει το 39,8% των ψήφων έναντι 28,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει το 39,8% έναντι 28,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 20,3% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 11,4%.

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Νεοδημοκράτες με την αθρόα συμμετοχή τους, έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως όσοι ψήφισαν έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

«Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή. Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον. Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.