Νέα διάκριση για την Kleemann για τις επιδόσεις της

Νέα διάκριση για την Kleemann για τις επιδόσεις της
Photo:

Ασημένιο βραβείο στην Kleemann για τις επιδόσεις της στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “βιομηχανία” των «Energy Mastering Awards 2015», που τελούν υπό την αιγίδα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, απέσπασε η βιομηχανία ανελκυστήρων KLEEMANN με έδρα το Κιλκίς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η βράβευσή της από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του θεσμού συνδέεται κατά κύριο λόγο με την πιστοποίηση της KLEEMANN κατά το πρότυπο ISO 14006 Eco Product Design, που αφορά στη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας, τόσο κατά την κατασκευή των προϊόντων της όσο και κατά τη χρήση τους και την ανακύκλωση τους μετά το πέρας του κύκλου ζωής τους.

Η KLEEMANN είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά ISO 14006 Eco Product Design και μια από τις λίγες παγκοσμίως.

Παράλληλα, λήφθηκε υπόψη το σύνολο των διαδικασιών της περιβαλλοντικής διαχείρισης της εταιρείας, τόσο στο πεδίο της ανακύκλωσης των παραγώγων αποβλήτων της εξάλειψης των αερίων ρύπων όσο και στη συνεχή προσπάθεια για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας με επενδύσεις και δράσεις.