Νέα διεθνής διάκριση της Generation Y στα International Awwwards 2017

Νέα διεθνής διάκριση της Generation Y στα International Awwwards 2017

Tο κλειδί της επιτυχίας και είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αμύθητου πάθους για αυτό που κάνουμε με γνώμονα τον χρήστη, ανέφερε o Chief Creative Officer.

Μία ακόμα σπουδαία διεθνής διάκριση για την Generation Y – International eBusiness Experts, καθώς της αποδόθηκε το Merit for Commendable Sites των Awwwards 2017, για το mini-site της, www.TheBestReason.gr!

Τα Awwwards, είναι από τους κορυφαίους θεσμούς στη διεθνή διαφημιστική κοινότητα, ο οποίος επιβραβεύει τα καλύτερα websites παγκοσμίως με κριτήρια τον Σχεδιασμό, τη Λειτουργικότητα, τη Δημιουργικότητα και το Περιεχόμενο, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δουλειά των καλύτερων designers και διαφημιστικών εταιρειών στον κόσμο.

Στα φετινά βραβεία, το ThebestReason.gr, το οποίο σχεδιάστηκε για το Κτήμα Γκλίναβος στο πλαίσιο της εννιάμηνης digital marketing καμπάνιας από την Generation Y, βρίσκεται στη διάθεση κοινού και κριτικής επιτροπής, οι οποίοι για λίγες μέρες ακόμη θα ψηφίζουν online τους προτεινόμενους που κατά τη γνώμη τους ξεχωρίζουν.

Ο Chief Creative Officer της εταιρείας Μάνθος Μανδραβέλης, δήλωσε σχετικά: «Η δουλειά μας είναι ένα ακούραστο ταξίδι προς την αναζήτηση καινοτόμων τρόπων σχεδιασμού προϊόντων και εμπειριών που οι άνθρωποι αγαπούν να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας και είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αμύθητου πάθους για αυτό που κάνουμε με γνώμονα τον χρήστη».