Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά απ’ την Εθνική Ασφαλιστική

Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά απ’ την Εθνική Ασφαλιστική

Η εταιρεία επενδύει στην καινοτομία και λανσάρει μια νέα εφαρμογή.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τεχνολογικών της υποδομών και των παροχών προς τους καταναλωτές, δημιούργησε την εφαρμογή “Ethnodigos” – μια καινοτόμο εφαρμογή για τον οδηγό και όχι μόνο! Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά, ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την καθημερινή μετακίνηση, προωθώντας παράλληλα έναν οικονομικό και ασφαλή τρόπο οδήγησης.

Ο “Ethnodigos” από την Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και χρηστικό στην κατηγορία του και παράλληλα είναι το βασικό εργαλείο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστότητας και προσωποποιημένης επικοινωνίας με τους καταναλωτές, με βασικό κανάλι αυτό των κινητών τηλεφώνων.

Ειδικότερα, για τους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η εφαρμογή “Ethnodigos” παρέχει – για πρώτη φορά – τη δυνατότητα εγγραφής με το ασφαλιστήριό τους απλά και εύκολα και με άμεση πρόσβαση στα συμβόλαια αυτοκινήτου και ζωής/υγείας. Παράλληλα προσφέρει στους χρήστες άμεση ενημέρωση για τις καλύψεις τους, τις ζημιές και την ημερομηνία ανανέωσης των συμβολαίων, με τη δυνατότητα ακόμη και πληρωμής μέσω του κινητού.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες, πελάτες και μη, διευκολύνονται στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους με την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς έχουν πρόσβαση στα προγράμματα ασφάλισης της εταιρίας, όπως επίσης και τη δυνατότητα για τιμολόγηση και online αγορά συμβολαίου ασφάλισης Ε.Ι.Χ. και ΜΟΤΟ.

H χρήση των εργαλείων που προσφέρει ο “Ethnodigos” δεν περιορίζεται μόνο εκεί, καθώς παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και για το ευρύ κοινό! Αναλυτικότερα, ο “Ethnodigos” παρέχει τα εξής εργαλεία στους χρήστες του:

• Σημεία ενδιαφέροντος γύρω μου
Όλοι πλέον μπορούν να εντοπίσουν στο χάρτη της περιοχής όπου βρίσκονται, σημεία ενδιαφέροντος, όπως συνεργεία, πρατήρια καυσίμων, ATMs, νοσοκομεία, φαρμακεία, κα.

• Traffic alerts
Μέσω pushnotification ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, για την κυκλοφορία στους δρόμους και άλλα έκτακτα γεγονότα, όπως π.χ. απεργίες, ατυχήματα. Επιπλέον, χρήσιμα άρθρα με πληροφορίες που αφορούν στην αυτοκίνηση και το αυτοκίνητο.

• Αποθήκευση τοποθεσίας στάθμευσης
Εύκολη αποθήκευση στο χάρτη της τοποθεσίας στάθμευσης του οχήματος. Η αποθηκευμένη τοποθεσία μένει «στη θέση της» ακόμα και offline, ώστε οι χρήστες να διευκολύνονται και όταν δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

• Οδική βοήθεια με ένα κλικ
Από τα πιο χρηστικά και καινοτόμα εργαλεία που προσφέρει ο “Ethnodigos” είναι η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την οδική βοήθεια, μέσα από την εφαρμογή, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

• Score οδήγησης
Το score οδήγησης είναι ένα εργαλείο – παιχνίδι που βοηθά στη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο. Καταμετρώντας παραμέτρους όπως, η επιτάχυνση, το συχνό φρενάρισμα και τις στροφές κατά τη διάρκεια της διαδρομής, o “Ethnodigos” αναλύει τα αποτελέσματα και παράγει ένα σκορ, που κάθε χρήστης μπορεί συγκρίνει με άλλους «παίκτες» ή ακόμα με δικές του προηγούμενες επιδόσεις!

Κατά το σχεδιασμό της εφαρμογής “Ethnodigos”, που η Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε σε συνεργασία με την Warply, έχει ληφθεί υπόψη η ανάγκη των χρηστών για μια απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, η οποία παράλληλα να είναι αισθητικά ευχάριστη, ώστε η περιήγηση σε αυτήν να είναι εύκολη και διασκεδαστική.

O “Ethnodigos” είναι διαθέσιμος δωρεάν για iOS και Android.