Νέα σειρά δράσης στις μικρές οθόνες μας

Νέα σειρά δράσης στις μικρές οθόνες μας

 Το «Wayward Pines» έρχεται να προστεθεί στις πιο αναγνωρισμένες και δημοφιλείς σειρές της  FOX International Channels.

Η FOX International Channels (FIC) εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής του διεθνώς αναγνωρισμένου M. Night Shyamalan, «Wayward Pines». Η νέα σειρά, διάρκειας 10 επεισοδίων, θα προβληθεί στην Ελλάδα από το κανάλι FOX, ενώ η FIC διατηρεί τα δικαιώματα πρώτης προβολής της σειράς σε 125 χώρες. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, HOL και CYTA.

Το «Wayward Pines» έρχεται να προστεθεί στις πιο αναγνωρισμένες και δημοφιλείς σειρές της FIC όπως «The Walking Dead», «The Bridge» μαζί με το επερχόμενο «Outcast». Η εταιρεία FIC διατηρεί τον αποκλειστικό έλεγχο διανομής και πώλησης περιεχομένου της νέας σειράς στις διεθνείς αγορές.

Η σειρά με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για βραβείο Oscar, Matt Dillon, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα κανάλια της FIC παγκοσμίως την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ακολουθώντας τη στρατηγική προγραμματισμού της FIC όπως υλοποιήθηκε για τις πρεμιέρες των σειρών «The Walking Dead», «American Horror Story», «The Bridge», «Da Vinci’s Demons» και «Cosmos: A Spacetime Odyssey».

Σύμφωνα με το Hernan Lopez, Πρόεδρο και CEO της FOX International Channels: «Το Wayward Pines έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας παγκόσμιας επιτυχίας – ένα διεθνούς φήμης cast, αγωνιώδη πλοκή από το μετρ του είδους M. Night Shyamalan και την ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή της, μέσα από τα κανάλια της FIC που απολαμβάνουν περισσότεροι από 350 εκατομμύρια fans! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αυξημένο ενδιαφέρον που έχει ήδη προκαλέσει η σειρά και σίγουροι ότι οι νέες συνεργασίες θα ενισχύσουν την απήχηση της σειράς σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Η πλοκή της σειράς, βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Blake Crouch και ακολουθεί τον Ethan Burke (Matt Dillon), έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, καθώς φτάνει στη απομακρυσμένη πόλη του Wayward Pines στο Idaho για να διαλευκάνει μια υπόθεση εξαφάνισης δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων. Κάθε βήμα που κάνει ο Ethan προς την αναζήτηση της αλήθειας, είναι ένα βήμα μακριά από τη ζωή όπως τη γνώριζε μέχρι σήμερα ως σύζυγος και πατέρας, ειδικά όταν συνειδητοποιεί πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γυρίσει ποτέ ζωντανός, από το Wayward Pines.

Υπεύθυνος για τη μεταφορά της σειράς στη μικρή οθόνη είναι ο Chad Hodge (The Playboy Club) ενώ χρέη παραγωγού εκτελεί ο M. Night Shyamalan (6η Αίσθηση, Οιωνός). Δίπλα στον Matt Dillon (Crash, Wild Things) θα δούμε τους Donald De Line (The Italian Job), Ashwin Rajan (After Earth), Melissa Leo (The Fighter), Toby Jones (The Hunger Games), Carla Gugino (Sin City, Watchmen), Terrence Howard (Crash, The Butler) και την Juliette Lewis (August: Osage County, Natural Born Killers).

Η σειρά «Wayward Pines» στην Ελλάδα, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκινάει ο κινηματογραφικός μαραθώνιος στο Άστυ

«Το δέντρο και η κούνια» στο πρώτο βάθρο