Η νέα βελτιωμένη έκδοση της iPhone εφαρμογής του Travelplanet24

Η νέα βελτιωμένη έκδοση της iPhone εφαρμογής του Travelplanet24

Η νέα έκδοση 1.1 της εφαρμογής για iOS συσκευές είναι διαθέσιμη στο App Store από την Κυριακή 11  Μαΐου με νέα χαρακτηριστικά.

Με την εγκατάσταση του Travelplanet24 App οι χρήστες iOS συσκευών μπορούν, μεταξύ άλλων, να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διακοπές τους, να λαμβάνουν αποκλειστικές και προσωποποιημένες προσφορές για τις κρατήσεις τους μέσα από την εφαρμογή, καθώς και να μαθαίνουν πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές. Επιπλέον στην έκδοση αυτή διορθώθηκαν κάποια σφάλματα της εφαρμογής έτσι ώστε η iOS εμπειρία του χρήστη να είναι καλύτερη από ποτέ.

Ο Πάντος Παπάζογλου, Product Manager Mobile της Travelplanet24 δήλωσε «Η κράτηση εισιτηρίων μέσω smartphone και tablet συσκευών έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας οι κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω κινητής συσκευής το 2013 υπερδιπλασιάστηκαν ενώ τα αποτελέσματα των κρατήσεων και των επισκέψεων για το 2014 έχουν ήδη εμφανίσει άνοδο 63%. Ακόμη και η επισκεψιμότητα από φορητές συσκευές διπλασιάστηκε σε σχέση με το προηγούμενο έτος.»

Η Travelplanet24 με γνώμονα πάντα την ευχρηστία, προσφέρει στο χρήστη καινοτόμες υπηρεσίες για να σχεδιάσει το επόμενο ταξίδι του. Τώρα, μπορεί ο χρήστης να κλείσει τα φθηνότερα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον αγαπημένο του προορισμό, εύκολα και γρήγορα μέσα από την ταξιδιωτική εφαρμογή που έχει βραβευτεί με 5 αστέρια.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή Travelplanet24 από το App Store.

Διαβάστε ακόμα:

Η Travelplanet24.com ανοίγει τα γραφεία της στο Open House

Ταξίδια που θα θυμάστε για μια ζωή

Οι καλύτερες mobile εφαρμογές για ταξιδιώτες