Νέες απειλές Καμμένου, αυτή τη φορά για το ζήτημα των Θρησκευτικών

Νέες απειλές Καμμένου, αυτή τη φορά για το ζήτημα των Θρησκευτικών
(Ξένη Δημοσίευση) Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλάει πρώτη συνάντηση κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών Ελλάδας – Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ/STR

Με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ιεραρχίας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να γίνουν δηλώσεις.

Παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές και τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ο Πάνος Καμμένος είπε στον Αρχιεπίσκοπο ότι ο ρόλος της Εκκλησίας ήταν σαφής τόσο κατά τη διάρκεια της κατοχής, όσο και στην δικτατορία. Μάλιστα μετέφερε στον κ. Ιερώνυμο συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και όπως επισήμανε κανένας δεν πρόκειται να αποκόψει την ορθοδοξία από την πατρίδα.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε διάλογο από μηδενική βάση και κατηγόρησε τον κ. Φίλη ότι δεν απάντησε ποτέ στις θέσεις που κατέθεσε η Εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών.