Νέες διαρροές για Galaxy A7 και Grand Max

Νέες διαρροές για Galaxy A7 και Grand Max

Δύο νέες συσκευές της Samsung αναμένεται να κάνουν το επόμενο διάστημα την εμφάνισή τους.

Στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη, η Samsung ξεκίνησε την εμπορική διάθεση μιας νέας σειράς smart phones, στην οποία προσωρινά ανήκουν τα μοντέλα Galaxy A3 και Galaxy A5. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα η σειρά θα αποκτήσει και ένα τρίτο μέλος. Πρόκειται για το Galaxy A7, το οποίο θα χρησιμοποιεί οθόνη με διάσταση 5,2 ίντσες. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες για μια εντελώς νέα συσκευή, η οποία είναι προσωρινά γνωστή ως Galaxy Grand Max.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του A7, ισχύει ότι θα είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή, είτε τον Exynos 5433, είτε τον Snapdragon. Επιπλέον, η συσκευή θα χρησιμοποιεί 2 GB RAM, 16 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, πίσω κάμερα ανάλυσης 13 megapixel, μπροστινή με ανάλυση 5 megapixel και μπαταρία χωρητικότητας 2500 mAh.

Όσον αφορά το Galaxy Grand Max, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 5,2 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz, 1,5 GB RAM, 16 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, μπροστινή κάμερα 13 megapixel και πίσω κάμερα 5 megapixel. Παρά το εντυπωσιακό όνομα, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι πιθανότερο να απευθύνεται στη μεσαία κατηγορία της αγοράς των smart phones.

Πηγή: digi1.gr