Νεφελούδης προς «Παραιτηθείτε»: Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν

Νεφελούδης προς «Παραιτηθείτε»: Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν
O γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης μιλάει στο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΟΤΟΕ, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το 31ο Συνέδριο της ΟΤΟΕ πραγματοποιείται 27-29 Νοεμβρίου στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

O ΓΓ του υπ. Εργασίας χαρακτηρίζει ανεγκέφαλους και υβρεολόγους όσους μετέχουν στο κίνημα «Παραιτηθείτε».

Επίθεση στους διοργανωτές και στους πολίτες που θα να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 15ης Ιουνίου με κάλεσμα τη λέξη «Παραιτηθείτε» εξαπέλυσε ο ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Ο κ. Νεφελούδης χρησιμοποιεί προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των συμμετεχόντων γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για «κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι “συγγραφείς”, κοινώς υβρεολόγοι» που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση του Συντάγματος την Τετάρτη.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους… έδωσε μάθημα το καλοκαίρι του 2015 με το δημοψήφισμα και καταλήγει ότι «Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

Η ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του υπ. Εργασίας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ‬, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους. Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι “συγγραφείς” , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, “φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε”. Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».