Νεκρός ο ισοβίτης δολοφόνος του 46χρονου υπαρχιφύλακα

Νεκρός ο ισοβίτης δολοφόνος του 46χρονου υπαρχιφύλακα

Τον είχαν μεταφέρει στις φυλακές Νιγρίτας - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Νεκρός ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης στις φυλακές Μαλανδίνου με αυτοσχέδιο μαχαίρι δολοφόνησε τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη, πατέρα δυο παιδιών.

Ο Αλβανός κακοποιός είχε μεταφερθεί στις φυλακές στη Νιγρίτα Σερρών και το βράδυ της Παρασκευής (23:30) βρέθηκε νεκρός στο κελί του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ισοβίτης βρισκόταν σε κελί ασφαλείας, μόνος του και βάσει του οπτικού υλικού, φαινόταν ανήσυχος και έδειχνε σημάδια δυσφορίας, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής και κρατείτο στην απομόνωση, για λόγους προστασίας. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο αρχιφύλακας υπηρεσίας διαπίστωσε ότι ο 40χρονος κρατούμενος βρισκόταν ακίνητος στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Από τις πρώτες ενδείξεις, ο Αλβανός βαρυποινίτης φέρεται να πέθανε στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Σερρών διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr