Το νέο «μυστικό» της Nespresso

Το νέο «μυστικό» της Nespresso

Τον εξαιρετικό καρπό των περιοχών Cauca και Santander της Κολομβίας, κλείνουν μέσα τους οι νέες εξαιρετικές ομώνυμες ποικιλίες από τη Nespresso.

Όπως ακριβώς τα κορυφαία κρασιά, οι Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso αποτελούν καρπό πραγματικά ξεχωριστών περιοχών, όπου το κλίμα και το έδαφος (terroir) προσδιορίζουν το μοναδικό αρωματικό χαρακτήρα των καφέδων.

Η Εκλεκτή Ποικιλία Cauca, χαρακτηρίζεται από αρώματα φρούτων και κρασιού και ελαφριά δριμύτητα στη γεύση. Πρόκειται για έναν καφέ Limited Edition πολύπλοκος και αρωματικός, χυμώδης με ελαφριά οξύτητα.

Η Εκλεκτή Ποικιλία Santander, ισορροπημένη και ολοκληρωμένη, χαρακτηρίζεται για την απρόσμενα μοναδική γεύση του φρυγανισμένου ψωμιού και τις ευαίσθητες νότες καραμέλας.

Ακριβώς στην καρδιά της Κολομβίας, όπου η καλλιέργεια του καφέ αποτελεί μακρά παράδοση, οι ειδικοί της Nespresso κατάφεραν να επιλέξουν πολύ συγκεκριμένους καφέδες που φέρουν τη σφραγίδα του εδάφους από το οποίο προέρχονται.

Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Cauca και Santander, είναι τόσο ξεχωριστές όσο και η καταγωγή τους. Οι Ειδικοί της Νespresso, χάρη στη μακρόχρονη παρουσία της στους τόπους αυτούς, μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας Nespresso κατάφεραν να επιλέξουν πολύ συγκεκριμένους καφέδες που φέρουν τη σφραγίδα του τόπου όπου προέρχονται.

Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Cauca και Santander είναι διαθέσιμες στις Nespresso Boutiques, στο www.nespresso.gr και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών.

Διαβάστε ακόμα:

«Κινητό, φέρε καφέ!»

«Ένας Καφές σε Περιμένει» και είναι Λουμίδης Παπαγάλος

Ο καφές διατηρεί τους εργαζόμενους ειλικρινείς