Νέο Ψυχικό: Προφυλακίζεται ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Νέο Ψυχικό: Προφυλακίζεται ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου
Αστυνομικοί καλύπτουν με λευκό ύφασμα το σημείο που βρέθηκε νεκρός άντρας, από πυροβολισμό τις πρωινές ώρες, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024. Άνδρας πυροβολήθηκε με οχτώ σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, σε σημείο έξω από την εταιρία του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αναβάτη μηχανής, ενώ στο δίκυκλο επέβαιναν δύο άτομα. Ο συνέταιρος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό τον άνδρα με 8 κάλυκες δίπλα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που εκτελέστηκε το θύμα ανήκε στον συνέταιρό του. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τι υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Στη φυλακή οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δηλώνοντας ότι δεν συμμετείχε και δεν εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου κατά του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έρευνες των αρχών δείχνουν ότι το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο μπορεί να πληρώθηκε ακόμη και 100.000 ευρώ. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τώρα τα οικονομικά του κατηγορούμενου, με τις αρχές να ανοίγουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: