To νέο smartphone της Samsung είναι εδώ

To νέο smartphone της Samsung είναι εδώ

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του νέου της μοντέλου Galaxy Alpha - Δείτε τα βασικά του χαρακτηριστικά. 

Η Samsung, o νοτιοκορεάτικος γίγαντας της τεχνολογίας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της smartphone, με την ονομασία Galaxy Alpha. Η συσκευή θα βγει σε 150 χώρες τον Σεπτέμβριο σε λευκό, ασημί, χρυσό και μπλε χρώμα.

Η νέα συσκευή είναι λεπτότερη και μικρότερη σε μέγεθος από το Galaxy S5, την προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Συγκεκριμένα έχει πάχος στα 6.7mm και βάρος 115g.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Samsung το νέο μοντέλο διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο αντιπροσωπεύει τη «νέα προσέγγιση» της εταιρείας.

Η οθόνη είναι 4.7 ίντσες ώστε να ανταγωνιστεί το iPhone 6 που θα παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου και θα έχεις επίσης οθόνη 4.7 ιντσών. Η συσκευή θα έχει fingerprint reader, αισθητήρα καρδιακών παλμών και θα είναι συμβατό με τα Samsung Gear smartwatches.

 

Η οθόνη του Samsung Galaxy Alpha είναι Super AMOLED με 720p ανάλυση, έχει Exynos 5 Octa (4 πυρήνες στα 1.8GHz και 4 στα 1.3GHz), 2GB RAM, 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη, 12MP εξωτερική κάμερα και 2.1MP μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία είναι στα 1,860mAh.

Θα τρέχει Android 4.4.4 KitKat με TouchWiz που θα συμπεριλαμβάνει S Health και Ultra-low power mode.

Το Samsung Galaxy Alpha υποστηρίζει LTE Cat. 6 συνδεσιμότητα, dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0.

Διαβάστε ακόμη: 

Όταν η Samsung έχει «κέφια»

Η Samsung «χτυπάει» την Apple με μεγάλη δόση χιούμορ

Τριπλέτα smartwatches από τη Samsung