Η Samsung «χτυπάει» την Apple με μεγάλη δόση χιούμορ

Η Samsung «χτυπάει» την Apple με μεγάλη δόση χιούμορ

Το νέο διαφημιστικό της κορεάτικης εταιρείας προκαλεί. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Η μάχη για το καλύτερο smartphone της αγοράς δεν χωρά ευγένειες. Χτυπά με μεγάλη δόση χιούμορ κάτω από τη ζώνη και προκαλεί, ακόμη κι αν είναι προφανές ότι ο αντίπαλος δεν πρόκειται να αφήσει την πρόκληση αυτή αναπάντητη.

Αφορμή στάθηκε η νέα διαφήμιση για το Samsung Galaxy S5 η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «γελοιοποιεί» το iPhone 5S και τη ζωή της μπαταρίας του.

Το δύο νέα συστήματα Power Saving και Ultra Power Saving του Galaxy S5 προστατεύουν την μπαταρία μεγιστοποιώντας τις ώρες χρήσης.

Το Power Saving προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου των εφαρμογών που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια, περιορίζοντας -μεταξύ άλλων- τις λεπτομέρειες στην ανάλυση των εικόνων ή των χρωμάτων, καθώς και το ρυθμό αποθήκευσης δεδομένων.

Το Ultra Power Saving περνά το κινητό σε κατάσταση «black and white» λίγο πριν αδειάσει η μπαταρία του, απενεργοποιώντας όλες οι «φουτουριστικές» λειτουργίες του τηλεφώνου, περιορίζοντας την πρόσβαση στις περισσότερες εφαρμογές, κι επιτρέποντας μόνο κλήσεις, πρόσβαση σε email και σερφάρισμα στο ίντερνετ – χωρίς όμως σύνδεση σε δίκτυο 3G. Επιπλέον, το Galaxy S5 προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας, κάτι που με το iPhone είναι αδύνατο να γίνει.

Η «απάντηση» της Apple ήρθε έμμεσα πριν από μερικές εβδομάδες, όταν στην παρουσίαση του καινούριου iOS8 πρόσθεσε τη δυνατότητα αναλυτικού ελέγχου των πιο «ενεργοβόρων» εφαρμογών που τρέχουν στο κινητό, προσφέροντας στον χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει ανά πάσα στιγμή την κατανάλωση ενέργειας, ενώ από το iOS7 προσφέρεται η λειτουργία γρήγορης και απλής κατάργησης συγκεκριμένων apps που απομυζούν την μπαταρία.

Μέχρις ότου, όμως, η Apple απαντήσει –είτε τηλεοπτικά είτε με μια ωραιότατη αγωγή- στην Samsung, δείτε γιατί το νέο αυτό προκλητικό κι αστείο διαφημιστικό έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα σε μια μόλις μέρα.

Διαβάστε ακόμη:

To Samsung Galaxy S5 βγαίνει στο δρόμο!

Η ώρα για το πρώτο Samsung κινητό χωρίς Android έφτασε

Έντεκα «κουλ» πράγματα που κάνουν οι γονείς με ένα iPhone