Νέος διαγωνισμός στο χώρο του Internet of Things απ’ τον ΟΤΕ και COSMOTE

Νέος διαγωνισμός στο χώρο του Internet of Things απ’ τον ΟΤΕ και COSMOTE

Business It Excellence - ένας διαγωνισμός για όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του IoT.

Με τον νέο διαγωνισμό «BUSINESS IT EXCELLENCE» ο ΟΤΕ και η COSMOTE, καλούν όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ αλλά και συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την COSMOTE.

Ο διαγωνισμός που ξεκινάει στις 20 Απριλίου θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε ακόμη 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το email τους στο www.businessitexcellence.gr για να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ζητούμενα του διαγωνισμού, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το Internet of Things, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ μηχανών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση παρέχει αμέτρητες δυνατότητες τόσο για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο και για τις απαιτητικές διαδικασίες των επιχειρήσεων. Ο OTE και η COSMOTE μέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του Internet of Things, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.