ΝΥΤ: «Ελληνίδα πολιτικός πρόθυμη να αντικρύσει τον λαό» η Ρένα Δούρου

ΝΥΤ: «Ελληνίδα πολιτικός πρόθυμη να αντικρύσει τον λαό» η Ρένα Δούρου

Δημοσίευμα από την αμερικανική εφημερίδα για την Περιφερειάρχη Αττικής και την πολιτική της πορεία.

«Στο τέλος της πενταετίας, η διακυβέρνηση της Αττικής θα είναι όπως η διακυβέρνηση άλλων χωρών», δηλώνει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην εφημερίδα New York Times, η οποία φιλοξενεί δημοσίευμα για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την εκλογή της ως τη «μεγαλύτερη νίκη» του κόμματός της μέχρι σήμερα.

Η Ρένα Δούρου παρουσιάζεται ως «μια Ελληνίδα πολιτικός πρόθυμη να αντικρύσει το λαό» και επιθυμεί να δημιουργήσει ένα «οικονομικότερο και λειτουργικότερο» χώρο εργασίας, μια «ανοικτή και λειτουργική διακυβέρνηση, χωρίς διαφθορά και υπόγειες συμφωνίες που αποτελούσαν τρόπο ζωής» στην Ελλάδα.

Η σχετική ανταπόκριση, από την Αθήνα, αναφέρεται στην προεκλογική της εκστρατεία, ως μέλος του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Επισημαίνει μάλιστα ότι η «μικροκαμωμένη και ξανθιά» κ. Δούρου ακολούθησε «αμερικανικού τύπου» προεκλογική εκστρατεία, πηγαίνοντας «πόρτα σε πόρτα», κάτι που «οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί αποφεύγουν από φόβο μήπως πέσουν θύματα επίθεσης από εξαγριωμένους πολίτες», όπως τονίζεται.

Στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, καταγράφονται βιογραφικά και πολιτικά της στοιχεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ