O Αλέξης Τσίπρας συναντά την Γιάννα Αγγελοπούλου

O Αλέξης Τσίπρας συναντά την Γιάννα Αγγελοπούλου

Η κ. Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο CGI Mediterranean στην Αθήνα.

Συνάντηση με την Γιάννα Αγγελοπούλου θα έχει σήμερα το πρωί στις 11 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Βουλή.

Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Η κυρία Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Όπως δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο 10ο ετήσιο συνέδριο του CGI τον προηγούμενη Σεπτέμβριο, σκοπός του CGI Mediterranean θα είναι οι «ηγέτες» αυτοί να «αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχή».

Διαβάστε ακόμη: 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ