Ο Έλον Μασκ, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο καυγάς μέσα σε ένα…κλουβί

Ο Έλον Μασκ, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο καυγάς μέσα σε ένα…κλουβί
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άκρως απειλητικά αλλά και διασκεδαστικά ήταν τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο δισεκατομμυριούχοι μέσω των social media.

O εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, ιδρυτής της SpaceX και της Tesla, δηλώνει έτοιμος για καυγά με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Απαντώντας σε μια ανάρτηση που ανέφερε ότι η Meta μπορεί να αναπτύσσει μια πλατφόρμα που θα ανταγωνίζεται το Twitter ο Μασκ έγραψε: «Είμαι σίγουρος ότι ο πλανήτης δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί πλήρως υπό τον έλεγχο του “Ζουκ” χωρίς καμία άλλη επιλογή. Τουλάχιστον αυτό θα είναι “λογικό”. Ανησύχησα για μια στιγμή»

Όταν ένας άλλος χρήστης του Twitter προειδοποίησε τον Μασκ ότι πρέπει να προσέχει γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει μαθήματα Ζίου Ζίτσου, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Είμαι μέσα για έναν αγώνα σε “κλουβί” εάν θέλει κι αυτός».

Ο Ζούκερμπεργκ δεν άργησε να απαντήσει στην πρόκληση, ποστάροντας στο Instagram ένα screenshot του tweet του επίδοξου αντιπάλου του γράφοντας απλώς «στείλε μου τοποθεσία».

Αν αυτό είναι αληθινό, θα το κάνω 🔥🔥“, έγραψε ο Μασκ στο Twitter ως απάντηση, ενώ αργότερα, έγραψε σε ένα tweet “Vegas Octagon”, αναφερόμενος σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται για τους αγώνες του Ultimate Fighting Championship.

Ερωτηθείς εάν η πρόκληση ήταν πραγματική, ένας εκπρόσωπος της Meta είπε κρυπτικά στο Verge: «Η ιστορία μιλάει από μόνη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μασκ, του οποίου το απρόβλεπτο στυλ διαχείρισης από τότε που αγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο, περιλαμβάνει χιλιάδες απολύσεις και διαβόητες γκάφες.

“Έχω πυροβολήσει τον εαυτό μου στο πόδι με tweets πολλές φορές; Ναι”, είπε ο Μασκ σε συνέντευξή του στο BBC τον Απρίλιο. “Νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνω tweet μετά τις 3 τα ξημερώματα“.

Πράγματι, ο Ζούκερμπεργκ μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα εάν ο καυγάς των δυο δισεκατομμυριούχων γίνει πραγματικά σωματικός: ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta ασχολήθηκε με το βραζιλιάνικο jiu-jitsu κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, κερδίζοντας το πρώτο του τοπικό τουρνουά στην Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: