«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τον δρόμο του διχασμού και των ύβρεων»

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τον δρόμο του διχασμού και των ύβρεων»

Αυστηρή κριτική του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συνεχίζει τον δρόμο της πόλωσης, του διχασμού, των ύβρεων και, βέβαια, της αγαπημένης του διγλωσσίας» στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Παράλληλα, τον καλεί να ξεκαθαρίσει εάν θα ανταποκριθεί «στη συνεχή πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στη μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια».

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Είναι φανερή η απογοήτευση του κ. Τσίπρα μετά την αποτυχία της ανατροπής που ζητούσε πριν τις ευρωεκλογές, με το χαρακτηριστικό σύνθημα “την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν”. Δυστυχώς δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του. Συνεχίζει τον δρόμο της πόλωσης, του διχασμού, των ύβρεων και βέβαια της αγαπημένης του διγλωσσίας. Στην Ελλάδα λαϊκίζει, απειλεί, υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Στις διεθνείς συναντήσεις συμπεριφέρεται ως το “ποντίκι που πλέον ούτε καν βρυχάται”. Είναι καιρός όμως να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση».

«Όσο για τις αναφορές του περί Τσιριμώκων και “τοξικού ΠΑΣΟΚ” τον προτρέπουμε να απευθυνθεί στους πρώην υπουργούς και βουλευτές που μάζεψε, όπως και στις προσκλήσεις του προς τους βουλευτές για αποστασία, με αντάλλαγμα καρέκλες εξουσίας. Οφείλει, όμως, να ξεκαθαρίσει το αν θα ανταποκριθεί στη συνεχή πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου, για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στη μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς νομιμοποίηση η τοποθέτηση Στουρνάρα στην ΤτΕ

«Τρέχει» για προσέλκυση επενδύσεων ο πρωθυπουργός

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας