Ο Κέβιν Κόστνερ γίνεται ο προσωπικός σου ξεναγός σε ταξιδιωτική εφαρμογή

Ο Κέβιν Κόστνερ γίνεται ο προσωπικός σου ξεναγός σε ταξιδιωτική εφαρμογή
epa05249731 US actor Kevin Costner during a photocall at the premiere of the American action thriller drama film 'Criminal', in Rome, Italy, 08 April 2016. The film is about an ex-con who is implanted with a dead CIA agent's memories to finish an assignment. EPA/MAURIZIO BRAMBATTI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια νέα εφαρμογή που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Κέβιν Κόστνερ βοηθά τους ταξιδιώτες που αναζητούν την περιπέτεια να ανακαλύψουν τους ανθρώπους, τα μέρη και τις ιστορίες των περιοχών, στις οποίες ταξιδεύουν.

Μια νέα εφαρμογή για iPhone που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό βοηθά τους road-tripper που αναζητούν την περιπέτεια να ανακαλύψουν τους ανθρώπους, τα μέρη και τις ιστορίες των περιοχών, στις οποίες ταξιδεύουν. Οι οικογένειες που έχουν επιλέξει απόδραση αυτό το καλοκαίρι, με το app HearHere συλλέγουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να εμπλουτίσουν το ταξίδι τους σε αμερικανικές Πολιτείες.

«Λατρεύω τις ιστορίες» γράφει ο Κέβιν Κόστνερ. «Είμαι ο τύπος που σταματά σε ιστορικά μνημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου -συνήθως προκαλώ τη γκρίνια όλων στο αυτοκίνητο. Αλλά ήταν αυτή η συνεχής περιέργεια που με έκανε να σκεφτώ ότι το HearHere θα μπορούσε να την ικανοποιήσει χωρίς κανείς να χρειάζεται να φύγει από το αυτοκίνητο» σημειώνει.

Με αυξημένο τον αριθμό οικογενειών στις ΗΠΑ που επιλέγουν τα οδικά ταξίδια εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο συνδημιουργός της εφαρμογής HearHere, Γούντι Σίαρς θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά -που συνήθως είναι κολλημένα στα τηλέφωνα και τα iPad τους- δεν θα χάσουν τις διαφωτιστικές, εκπαιδευτικές στιγμές στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο.

«Ο Κέβιν αγαπά να σταματά στις πινακίδες ιστορικών μνημείων και να μοιράζεται την ιστορία τους με τα παιδιά του, αλλά τα παιδιά δεν είναι τόσο ενθουσιασμένα γι’ αυτό» εξηγεί ο Γούντι Σίαρς και προσθέτει: «Με το HearHere, μπορούν να λάβουν τις πληροφορίες και τα ιστορικά στοιχεία ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητό τους, στη διάρκεια της διαδρομής χωρίς να απαιτείται στάση».

Το HearHere προσφέρει προς το παρόν 1.500 ιστορίες για πολιτισμό, ιστορία, τοπικές πληροφορίες, μουσική, θαύματα της φύσης, ειδικά σημεία ενδιαφέροντος και αθλήματα για την Καλιφόρνια, το Όρεγκον και την Ουάσιγκτον, και υπάρχουν σχέδια να επεκταθεί σε άλλες περιοχές στο εγγύς μέλλον. Στην ομάδα αφήγησης συμμετέχουν ο Κέβιν Κόστνερ, ο προπονητής μπάσκετ, Φιλ Τζάκσον και άλλοι.