Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπά: «Τα δηλητήρια επιστρέφονται, δεν τα πίνω»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπά: «Τα δηλητήρια επιστρέφονται, δεν τα πίνω»

Δείτε το βίντεο.

Στο προηγούμενο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για την αναπηρία του B. Σόιμπλε, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως και προκάλεσε αντιδράσεις κυρίως στα άτομα με κινητικά προβλήματα. «Όσο κι αν ακούγεται σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, το μυαλό του καθηλώνεται σιγά, σιγά σε μία ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος στη συνέχεια αναγκάστηκε με γραπτή ανακοίνωσή του να ζητήσει συγγνώμη.

Στη χθεσινή εκπομπή, ο performer πήρε το λόγο, ξέσπασε εναντίον των δημοσιογράφων και του Άδωνι Γεωργιάδη και… επέστρεψε πίσω τα δηλητήρια!

«28 φόνους να έκανα τέτοιο βρίσιμο δεν θα έτρωγα, αλλά κατανοώ ότι εδώ υπήρξε μια συγκυρία: Πρώτον έψαχναν μια φράση να βρουν για να μου επιτεθούν. Έχουν δώσει εντολή σε κάθε Τσαντίρι εδώ και πολύ καιρό να δημιουργούν προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άδωνις ξεκίνησε πρώτος και το έθεσε και αυτό το θέμα. Έχει αναλάβει συμβόλαιο “εκτέλεσης”, ας το βάλω σε εισαγωγικά. Τα κάνουν λοιπόν γιατί θέλουν να σταματήσω και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περνάω για να φτάσω σε μια εκπομπή ακόμα και ζωντανός. Βρήκαν λοιπόν αυτή την ευκαιρία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Επιπλέον σημείωσε: «Έψαχναν μια ευκαιρία να παίξουν οι δημοσιογράφοι τους ευαίσθητους. Αυτοί που παρακολουθούσαν και σύμπραξαν μαζί με τις κυβερνήσεις στα κοψίματα των συντάξεων των αναπήρων, τους έπιασε τώρα ψυχοπόνος και συγκίνηση. Απόκριες είναι κατάλαβα ότι ήθελαν να ντυθούν συγκινημένοι και ευαίσθητοι και λόγω Τριωδίου τους συγχωρώ.

Από τη μητέρα μου έμαθα πάντα για ότι μου συμβαίνει να ρωτάω το μέσα μου. Δεν περιμένω τα λόγια των άλλων να με πειράξουν και για αυτό κρατώ την ψυχραιμία μου. Αν έπραξα κάτι ενάντια στους ανθρώπους, αυτό είναι το ερώτημα που κάνω. Έχω σατιρική ταυτότητα, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι πιστεύω, ξέρω τι πρεσβεύω. Και δεν πιστεύω ότι ούτε ένας άνθρωπος με σώα την ψυχή του πιστεύει ότι εγώ ήθελα να θίξω και να προσβάλω ανθρώπους. Ήταν ένα ακόμα φεστιβάλ υποκρισίας που στήθηκε από δημοσιογράφους και τους εντολείς τους».

Και κατέληξε: «Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι που ‘βγάλαν ανακοινώσεις συμπαράστασης και αγάπης, είναι ένα ακόμα φεστιβάλ υποκρισίας από αυτούς που σήκωναν τα χέρια “ΝΑΙ” κάθε φορά που ο Σόιμπλε έλεγε να κόβονται οι συντάξεις με κινητικά προβλήματα. Που θέλουν λοιπόν να οδηγήσουν και να με οδηγήσουν; Να παραιτηθώ; Να κουραστώ; Να πω “Αει σιχτίρ” “Άει στο δι@ολο”; Και μα τω Θεώ θα το είχα κάνει γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω μπροστά μου και τα αναβάλω. Αλλά μόνο και μόνο ότι θα υποταχθώ στα καθίκια μου με απειλούν, δεν πάω πίσω. Κι όχι γιατί έχω ψυχολογία ήρωα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να φεύγω χωρίς να έχω πει αυτά που σκέφτομαι. Αυτό που λέει ο Πυθαγόρας: “Το να μην λες την αλήθεια είναι σα να κρύβεις ένα θησαυρό από τον κόσμο”. Ό,τι πω, αυτό που νομίζω. Δεν είπα ότι είμαι αντικειμενικός, λέω τη γνώμη μου, την αλήθεια αυτή που εγώ πιστεύω, με τα επιχειρήματα που φέρνω. Δέχομαι την κριτική και τα σχόλια και δέχομαι και τη χολή πολλών ανθρώπων γιατί καταλαβαίνω ότι η ψυχή τους έχει μαυρίσει και ψάχνουν ένα φορτηγό να φορτώσουν τα μίση και την κακή τους την ψυχή. Διατίθεμαι! Δεν έχω θέμα! Αλλά δεν θα με υποχρεώσει κανένας να πίνω τα δηλητήρια του. Τα δηλητήρια επιστρέφονται, δεν τα πίνω. Τέλος!».

Δείτε το ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece.com