Ο Λεμπρόν Τζέιμς πουλά την εταιρεία SpringHill – Στα 750 εκατ. δολ. το ντιλ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πουλά την εταιρεία SpringHill – Στα 750 εκατ. δολ. το ντιλ
epa08733363 Los Angeles Lakers forward LeBron James reacts after being called for an offensive foul in the fourth quarter of their NBA Finals basketball game five at the ESPN Wide World of Sports Complex in Kissimmee, Florida, USA, 09 October 2020. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ενδεχόμενο να πουλήσει την εταιρεία παραγωγής ψυχαγωγικού και ειδησεογραφικού περιεχομένου SpringHill εξετάζει ο γνωστός καλαθοσφαιριστής του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, με το ντιλ να φτάνει ακόμα και τα 750 εκατ. δολ.

Μάλιστα, μεταξύ των ενδιαφέρομενων αγοραστών είναι και η Nike. Ωστόσο, ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν θέλει να αποχωρήσει τελείως από τη SpringHill, επιδιώκοντας να κρατήσει ένα ποσοστό.

Η SpringHill ήταν η εταιρεία παραγωγής του «Space Jam: A New Legacy», της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λεμπρόν Τζέιμς. Υπενθυμίζεται ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο συνιδρυτής της SpringHill και παιδικός του φίλος Mike Carter συγκέντρωσαν το 2020, σε γύρο χρηματοδότησης,  100 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές όπως η Guggenheim Partners.