Ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ο πρώτος υποψήφιος που δέχεται δωρεές σε crypto

Ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ο πρώτος υποψήφιος που δέχεται δωρεές σε crypto
Former US President Donald Trump gestures after delivering remarks at Trump National Golf Club Bedminster in Bedminster, New Jersey, on June 13, 2023. Trump appeared in court in Miami for an arraignment regarding 37 federal charges, including violations of the Espionage Act, making false statements, and conspiracy regarding his mishandling of classified material after leaving office. (Photo by Ed JONES / AFP) Photo: AFP
Ο Τραμπ έχει δεσμευταί πως «θα δημιουργήσει έναν στρατό κρυπτογράφησης»   

Πάντα στην πρωτοπορία, πάντα ευρηματικός… Ο λόγος για τον υποψήφιο των ρεπουμπλικανών για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις γίνεται ο πρώτος υποψήφιος σε αμερικανικές εκλογές που δέχεται δωρεές σε κρυπτονομίσματα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τραμπ κάνει πράξη αυτό για το οποίο είχε δεσμευτεί σε προεκλογική συγκέντρωση στο Mar-a-Lago: να αγκαλιάσει το bitcoin, το ether και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Ο Τραμπ έχει δεσμευταί πως «θα δημιουργήσει έναν στρατό κρυπτογράφησης» για να καταπολεμήσει τον διαβόητο «στρατό κατά των κρυπτονομισμάτων», του οποίου επικεφαλής είναι η γερουσιαστής της Μασαχουσέτης Ελίζαμπεθ Γουόρεν – κάτι το οποίο φαίνεται πως τον κάνει ακόμη πιο δημοφιλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: