Ο πριγκιπικός γάμος πηγή έμπνευσης για πάρτι επετείου γάμου

Ο πριγκιπικός γάμος πηγή έμπνευσης για πάρτι επετείου γάμου

Ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστής οργάνωσε πάρτι επετείου γάμου σαν αυτόν της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς, όπως είπε, ήταν ξεχωριστός.

 

Ο Πίτερ Άντρε, Αυστραλός γεννημένος στην Αγγλία, ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστής, αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε από τον βασιλικό γάμο για την επερχόμενη επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του Έμιλι ΜακΝτόνα.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ο βασιλικός γάμος τον ενέπνευσε «να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την επέτειο του γάμου του».

Ο Άντρε και η σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, θα γιορτάσουν τα τρία χρόνια ως παντρεμένο ζευγάρι στις 11 Ιουλίου.

Γράφοντας σε στήλη περιοδικού ο τραγουδιστής εξήγησε: «Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαλ Μαρκλ ήταν ένας γάμος με ψυχή. Ήταν σίγουρα διαφορετικός, αλλά όμορφα διαφορετικός».

«Παρακολουθήσαμε την τελετή και μου άρεσε που αρχικά ήταν τόσο βρετανικός και ξαφνικά ήταν καθαρά αμερικανικός. Δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο» σημείωσε.

«Ο γάμος με έκανε να σκεφτώ ότι η Έμιλι και εγώ πρέπει να διοργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι επετείου για να γιορτάσουμε τον γάμο μας».

Ο 45χρονος τραγουδιστής αναγνώρισε επίσης ότι στην πρώτη τους επέτειο γάμου αισθάνθηκε αμήχανα, όταν έπρεπε να επιλέξει δώρο για εκείνη.

Ο τραγουδιστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής, συμμετείχε σε τηλεοπτικά ριάλιτι της Βρετανίας.