Ο πρώτος «ζωντανός» αυτόματος πωλητής

Ο πρώτος «ζωντανός» αυτόματος πωλητής

Αρκεί ένα τουίτ για να σας δώσει ο πρώην ποδοσφαιριστής ένα πακετάκι τσιπς. 

Η εποχή που έπρεπε να έχουμε τα χρήματα ακριβώς σε ψηλά ώστε να πάρουμε κάτι από αυτόματους πωλητές, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, διαφορετικοί τρόποι πληρωμής έρχονται στο προσκήνιο.

Η διαφημιστική εταιρεία AMV BBDO του Λονδίνου αποφάσισε να τοποθετήσει μηχανήματα σε τρεις σταθμούς του Λονδίνου με μεγάλη κίνηση, στα οποία ο αυτόματος πωλητής είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αγγλίας και τηλεοπτικό πρόσωπο, Gary Lineker.

Ο Lineker κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του, διαβάζοντας το μυθιστόρημα του Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη» και περιμένει όποιον περαστικό τουιτάρει στο @Walkers_busstop για να του δώσει ένα πακέτο από τις νέες γεύσεις των τσιπς της εταιρείας Walkers.

Φυσικά πρόκειται για ένα εικονικό Gary Lineker που χρησιμοποιήθηκε για τη καμπάνια της εταιρείας Do Us A Flavour contest που σκοπό έχει να προωθήσει τις νέες γεύσεις Cheesy Beans on Toast, Hotdog with Tomato Ketchup, Pulled Pork in a Sticky BBQ Sauce, Sizzling Steak Fajita, and Chip Shop Chicken Curry και να δουν τελικά τι προτιμά ο κόσμος!

Διαβάστε ακόμα:

Ήρθε το πρώτο 24ωρο ΑΤΜ με cupcakes