«Ο Σουμάχερ έχει οπτική επαφή»

«Ο Σουμάχερ έχει οπτική επαφή»

Νέες ενθαρρυντικές ενδείξεις για την πορεία του κορυφαίου οδηγού της Formula 1. 

Λίγες μέρες μετά το πρώτο αισιόδοξο ανακοινωθέν της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ για την πορεία της υγείας του, ο διεθνής τύπος κάνει λόγο για νέες ενδείξεις επαναφοράς του.  Συγκεκριμένα η ιταλική Gazzetta dello Sport στην κυριακάτικη έκδοση της αναφέρει ότι ο Σουμάχερ έχει οπτική επαφή, ενώ η Bild, κάνει λόγο για «αντίδραση όταν ακούει φωνές».

Η  γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του Βραζιλιάνου οδηγού της Formula 1, Φελίπε Μάσα. Ο Μάσα λέει: «Στην τελευταία επίσκεψη μου συνειδητοποίησα ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω τη χαρά μου. Είμαι ευτυχισμένος για την τροπή των γεγονότων αλλά ο δρόμος προς την πλήρη ίαση είναι ακόμα μακρύς…»…

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι ο στενός φίλος της οικογένειας και πρώην οδηγός της Formula 1, Ζαν Αλεζί, μετά που επισκέφτηκε για πολλοστή φορά τον Μίκαελ στη κλινική της Γκρενόμπλ, φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Στις προηγούμενες μου επισκέψεις ο Μίκαελ αντιδρούσε μόνο στον πόνο, όταν π.χ τον τρυπούσαν με ενέσεις. Αλλά αυτό μπορεί αναίσθητη αντίδραση του σώματος, δε μπορώ να ξέρω. Τώρα όμως, τη τελευταία φορά, κατάλαβα ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ένιωσα, όπως και η οικογένεια του ανακούφιση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πράγματα εξελίσσονται θετικά. Έστω και αν το μονοπάτι της ζωής είναι ακόμη μακρύ».

Διαβάστε ακόμη: «Ξυπνάει» ο Σουμάχερ;