Ο Σπύρος Λάτσης παραμένει ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο

Με περιουσία που αγγίζει τα 2,7 δισ. δολάρια ο Σπύρος Λάτσης είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Το περιοδικό Forbes πρόσφατα παρουσίασε τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Μπορεί στις πρώτες θέσεις να βρίσκονται άτομα που ζουν και έχουν έδρα την Αμερική, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μπιλ Γκέιτς, όμως κάθε χώρα έχει τον δικό της «νικητή».

Δείτε παρακάτω τους πρώτους 15 της λίστας:

graph

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα στοιχεία του Forbes, ο πλουσιότερος Έλληνας του κόσμου είναι ο Σπύρος Λάτσης, του οποίου η αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 2,7 δισ. δολάρια.

Ο ίδιος ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ιδιωτικούς τραπεζικούς ομίλους στην Ελβετία-(EFG Group), ενώ είναι μεγαλομέτοχος των Ελληνικών Πετρελαίων, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων στον τομέα της ενέργειας και των πετρελαιοειδών της ανατολικής Ευρώπης. Επιπλέον και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes τον Μάρτιο του 2017, ο Σπύρος Λάτσης βρέθηκε στην 40η θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης:

2

2 (1)

Σχετικά άρθρα