Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ για 50 λεπτά

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ για 50 λεπτά

Η ταινία του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ έχει κάνει «θραύση» στο διαδίκτυο.

Εάν θελήσει κανείς να υποδυθεί τον δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι μια ξανθιά περούκα, ένα βαρύ μακιγιάζ και το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Η κωμική ιστοσελίδα Funny or Die δημοσίευσε μια παρωδία-έκπληξη αφιερωμένη στον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ την Πέμπτη, η οποία μέχρι σήμερα μετρά εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο διάρκειας 50 λεπτών με τίτλο «Funny or Die Presents Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie», πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ, ο οποίος υποδύεται τον Τραμπ.

To  Funny or Die δήλωσε από την πλευρά του στους New York Times ότι το βίντεο έχει προβληθεί πάνω δέκα εκατ. φορές σε διάφορες πλατφόρμες, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο Adam McKay, συν-ιδρυτής της κωμικής ιστοσελίδας και σκηνοθέτης της ταινίας «The Big Short» που είναι και υποψήφια για Όσκαρ, δήλωσε ακόμα στο Times ότι «πρόκειται για μια τρελή ιδέα, η οποία με κάποιο τρόπο μας τράβηξε».

Στην ταινία ουσιαστικά ο Τζόνι Ντεπ παρουσιάζεται ως η ανισόρροπη έκδοση του Τραμπ τη δεκαετία του ’80.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ της ταινίας:

Πίσω από αυτήν την ταινία κρύβεται όμως μια υποθετική ιστορία: το Τhe Art Of The Deal είναι ένα έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε τη δεκαετία του 1980 ο ίδιος ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ ήταν αυτός ο οποίος δήλωσε ότι η αυτοβιογραφία βασίστηκε στο βιβλίο του Ντόναλντ Τραμπ, “The Art of the Deal”, που δημοσιεύτηκε το 1987, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε ένα αντίγραφό του.

Σημειώνεται ότι η παρωδία κυκλοφόρησε την ώρα που ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος κερδίζει «έδαφος» με την προεκλογική του εκστρατεία σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, ωστόσο η ταινία δεν φαίνεται να σημειώνει κάποια επίπτωση στη δημοτικότητά του, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχει δεχθεί διάφορα αρνητικά σχόλια από τους αντιπάλους του και παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κερδίσει στην πρώτη «μάχη» των εκλογών.