O Βαγγέλης Μαρινάκης αποκλειστικά στο Fortune

O Βαγγέλης Μαρινάκης αποκλειστικά στο Fortune

H πρώτη μεγάλη μετεκλογική συνέντευξη του γνωστού εφοπλιστή στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 21/06.

Η 25η Μαΐου του 2014 σίγουρα ήταν μια μέρα διαφορετική για τον Πειραιά. Τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέδειξαν ως νικητή το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη με ποσοστό 55,03% έναντι 44,97% του πρώην δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τον Πειραιά να συγκεντρώνει για πρώτη φορά τόσο πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος; Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και του ναυτιλιακού κόσμου της Ελλάδας, με ένα όνομα όμως να ξεχωρίζει στη λίστα του ψηφοδελτίου. Αυτό του εφοπλιστή και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατάφερε, καταρρίπτοντας κάθε σχετικό ρεκόρ, να συγκεντρώσει περισσότερους από 14.000 σταυρούς, γεγονός που του εξασφάλισε πανηγυρικά την πρώτη θέση.

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 21 Ιουνίου την αποκλειστική συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Τάσο Ζάχο. Ο γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλάει για την επόμενη μέρα στο μεγάλο λιμάνι, την πολιτική, την οικονομία και φυσικά για την ελληνική ναυτιλία.

* To νέο εξώφυλλο του περιοδικού

Διαβάστε ακόμη: 

Η νέα λίστα 40 under 40 έρχεται στο Fortune