Ο Ζούκερμπεργκ λέει ότι «είναι καιρός να πάμε παρακάτω» ως προς τον «αγώνα σε κλουβί» με τον Μασκ, ο οποίος δεν είναι «σοβαρός»

Ο Ζούκερμπεργκ λέει ότι «είναι καιρός να πάμε παρακάτω» ως προς τον «αγώνα σε κλουβί» με τον Μασκ, ο οποίος δεν είναι «σοβαρός»
Mark Zuckerberg with an Elon Musk background on July 7, 2023, in Colombo, Sri Lanka. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto) (Photo by Thilina Kaluthotage / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Η δημόσια αντιπαλότητα μεταξύ του 52χρονου Μασκ και του 39χρονου Ζούκερμπεργκ εντάθηκε μετά την αρχική επιτυχία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Threads τον Ιούλιο.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms Inc., δήλωσε ότι είναι καιρός «να πάμε παρακάτω» σε σχέση με τις εικασίες ότι θα υπάρξει αγώνας σε κλουβί μεταξύ αυτού και του Έλον Μασκ.

«Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ ώστε να βρεθεί μια πραγματική ημερομηνία και να διοργανωθεί ένα επίσημο event, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, είναι καιρός να πάμε παρακάτω», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ την Κυριακή στο Threads της Meta. «Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».

Όπως σημειώνει το Bloomberg, η δημόσια αντιπαλότητα μεταξύ του 52χρονου Μασκ και του 39χρονου Ζούκερμπεργκ εντάθηκε μετά την αρχική επιτυχία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Threads τον Ιούλιο. Το Threads – το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν σύντομα κείμενα με παρόμοιο τρόπο με το X, την πλατφόρμα που ανήκει στον Musk και ήταν γνωστή ως Twitter – έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε μια εβδομάδα από την έναρξή του.

Ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μιλούσε επί εβδομάδες για τις πιθανότητες μιας μάχης μεταξύ αυτού και του Ζούκερμπεργκ. Στη συνέχεια, ο Μασκ ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης του, με το ενδεχόμενο να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: