O Zουκερμπεργκ θέλει να φτιάξει το δικό του ρομπότ-μπάτλερ

O Zουκερμπεργκ θέλει να φτιάξει το δικό του ρομπότ-μπάτλερ
Facebook CEO Mark Zuckerberg is seen on stage during a town hall with Indian Prime Minister Narendra Modi at Facebook's headquarters in Menlo Park, California September 27, 2015. REUTERS/Stephen Lam - RTX1SQLE Photo: REUTERS

Ο ιδρυτής του Facebook θέλει να γίνει ο νέος Iron Man!

Παλαιότερα, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Mαρκ Ζουκερμπεργκ είχε θέσει ως στόχο να διαβάζει τουλάχιστον δυο βιβλία το μήνα ή να μάθει μανδαρινικά. Για το 2016, ο ίδιος θέλοντας να μιμηθεί τη φουτουριστική ζωή του Τόνι Σταρκ/Iron Man, έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ψηφιακό ρομπότ-μπάτλερ προκειμένου να τον εξυπηρετεί στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον Ζούκερμπεργκ, ο μπάτλερ αναγνωρίζοντας τη φωνή του θα μπορεί μέχρι και να κρατάει τη θερμοκρασία της οικίας του στο επιθυμητό επίπεδο, ακόμη και να ανοίγει την πόρτα υποδέχοντας τους φίλους του αφεντικού του. Μάλιστα, το ρομπότ-μπάτλερ θα είναι εκπαιδευμένο να προσέχει το νέο μέλος της οικογένειας του Ζουκερμπεργκ και να ενημερώνει τους γονείς του εάν χρειάζεται κάτι.

Με προσωπική του ανάρτηση, ο CEO του Facebook δήλωσε: «Μπορείτε να το φανταστείτε σαν τον Τζάρβις στο Iron Man. Πρέπει να έχει πλάκα να προσπαθήσω να το προγραμματίσω για τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όσα μάθω τη νέα χρονιά».