Οι άνθρωποι του προέδρου: Αυτοί είναι οι πιο στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη

Οι άνθρωποι του προέδρου: Αυτοί είναι οι πιο στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης (Κ) κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του κόμματος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Δρόσος στο 75% των ψήφων προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 56.461 ψήφους και ποσοστό 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 43.139 ψήφων και ποσοστό 43,31%. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι πρώτες επιλογές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε επίπεδο προσώπων.

Με απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, καθήκοντα διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Χρειάζεται να δουλέψεις με ενότητα και συντροφικότητα»

Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είχε νωρίτερα στο γραφείο του στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην έναρξη της συνάντησης ο κ. Τσίπρας τόνισε: Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια και από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος γιατί θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές. Οι χαρές στην πολιτική δεν είναι πολλές σε αντίθεση με τις δυσκολίες.

Εν συνεχεία θα αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλα προβλήματα και χρειάζεται να δουλέψεις με ενότητα και συντροφικότητα. Από τις χθεσινές σου δηλώσεις κρατό αυτό που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο ΝΒΑ”.

Ο κ. Κασσελάκης από την πλευρά του τόνισε: «Έτσι είναι στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

«Τον τιμώ είμαι εδώ για να τηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε. Προχωράμε», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το τέλος της συνάντησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: