Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Στ. Κασσελάκη

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Στ. Κασσελάκη
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και είδε από κοντά την πλήρως ανακαινισμένη Πνευμονολογική Κλινική του Εθνικού Συστήματος Υγείας που είχε υποστεί ζημιά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε θάλαμο, τον Απρίλιο του 2022. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της νέας Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου που από την ερχόμενη εβδομάδα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς και τους ευχαρίστησε για το έργο τους. Η ανακαίνιση της Πνευμονολογικής Κλινικής, στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, συνολικού εμβαδού 1.000τ.μ. ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Η ανακαινισμένη πλέον πτέρυγα διαθέτει 34 κλίνες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η χρηματοδότηση του έργου έγινε αποκλειστικά από το Ταμείο Ανάκαμψης. Την παρουσίαση έργου πραγματοποίησε ο Εντεταλμέ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρόσκληση για συνάντηση τις επόμενες μέρες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, έγινε προσπάθεια σήμερα το πρωί οι δύο άνδρες να έχουν επικοινωνία, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω υποχρεώσεων. Έτσι, το συγχαρητήριο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στις 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μακάρι η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθει σε δρόμο ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας θα είναι πολιτική και αναμένουμε τις θέσεις του κ. Κασσελάκη, ελπίζοντας να φύγει από τη λογική τοξικότητας. Η προεκλογική συμπόρευσή του με εκφραστές λογικής μίσους μάς δημιουργεί αμφιβολίες. Στο Κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις και η απουσία του επί 4 χρόνια συνιστά σοβαρό μειονέκτημα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την εκλογή του κ. Κασσελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: