Γιατί όλοι οι Αμερικάνοι θέλουν να δουλέψουν στην Walt Disney

Η εταιρεία ψυχαγωγίας κέρδισε τους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Η νέα λίστα Fortune 500 είναι γεμάτη με εταιρείες που όλοι θα ήθελαν να εργάζονται, συμπεριλαμβανομένων των κολοσσών τεχνολογίας όπως η Microsoft, η Apple και η μητρική της Google Alphabet, των οποίων η ισχυρή κουλτούρα και τα υψηλού επιπέδου πρότζεκτ έχουν κάνει κάθε εργαζόμενο να φαντάζεται να κάθεται σε ένα από αυτά τα γραφεία.

Αλλά σε μια νέα δημοσκόπηση για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που διεξήγε το Fortune με την SurveyMonkey, η Walt Disney Co. άφησε έξω αυτούς τους τρεις γίγαντες της τεχνολογίας.

Η SurveyMonkey χρησιμοποίησε πάνω από 10.000 ενήλικες στην έρευνα και τους ζήτησε να επιλέξουν το αγαπημένο τους brand ανάμεσα από τα κορυφαία 00 της λίστας Fortune 500.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν λαμβάνοντας υπόψιν την εταιρική φήμη, την εμπιστοσύνη, την επιρροή και τον παγκόσμιο αντίκτυπο. Όταν ρωτήθηκαν ποια εταιρεία θα επέλεγαν για να εργαστούν, εκείνοι επέλεξαν τον γίγαντα της ψυχαγωγίας με τα 93 χρόνια ιστορίας.

Η Walt Disney, Νο 53 στο φετινό Fortune 500, εξασφάλισε την πρώτη θέση, ενώ η Alphabet, η Amazon και η Apple πήραν τη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα.

fortune