Ολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρό σαν χρυσό για την τεράστια Εθνική στο πόλο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρό σαν χρυσό για την τεράστια Εθνική στο πόλο
Ο παίκτης της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης μάχεται για την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στη Σερβία στον τελίκο του Ολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης, στο γήπεδο Tatsumi Water Polo Centre κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ιαπωνία, την Κυριακή 08 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου, αλλά είναι σίγουρο πως στις καρδιές όλων των Ελλήνων ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του το έχουν πάρει.

Οι ψυχάρες της Εθνικής κοίταξαν στα μάτια την κορυφαία ομάδα στον πλανήτη τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά λύγισαν στο τέλος με 10-13.

Το ματς: Η Εθνική ομάδα ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αφού ο Σκουμπάκης σκόραρε στον παίκτη παραπάνω.

Η απάντηση των Σέρβων ήταν άμεση με τον Πιέτλοβιτς και τον Φιλίποβιτς να γυρίζουν το σκορ. Ο Κολόμβος από κοντά έφερε ξανά το ματς στα ίσα, αλλά στη συνέχεια οι Σέρβοι έτρεξαν επί μέρους 3-0 για να προηγηθούν με 5-2.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sport24.gr