Oracle: Δωρεάν εργαλείο HR για τους πελάτες της

Oracle: Δωρεάν εργαλείο HR για τους πελάτες της
Photo:
Επιπλέον, η εταιρεία αυξάνει τις δωρεάν online εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database.

Η Oracle παρέχει δωρεάν πρόσβαση στη λύση Workforce Health and Safety στους υφιστάμενους πελάτες Oracle Human Capital Management Cloud μέχρι να τελειώσει η πανδημία. Αυτή η λύση θα βοηθήσει τους πελάτες της να διαχειριστούν βασικά θέματα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα ανταπόκρισης, όπως:

  • Ποιος από τον οργανισμό μας έχει εκτεθεί στον ιό;
  • Έχουν καθαριστεί κατάλληλα οι κοινόχρηστοι χώροι των κτιρίων;
  • Διαθέτουμε αρκετές προμήθειες για τον καθαρισμό χώρων και για την προστασία του προσωπικού;
  • Πώς προσεγγίζω το προσωπικό για να ενημερώσω ότι έχει προκύψει κάποιο περιστατικό;
  • Χρειάζεται να ειδοποιήσω τις τοπικές υγειονομικές αρχές; Ποια δεδομένα θα πρέπει να κοινοποιήσω;
  • Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχουμε κάνει παρακολουθήσει πλήρως ένα περιστατικό, αλλά και ότι έχουμε υλοποιήσει διορθωτικές δράσεις;

Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες όπου και όπως χρειάζεται, από φορητές μέχρι επιτραπέζιες συσκευές. Αυτή η λύση αξιοποιείται σαν ένα «κουμπί ανταπόκρισης σε περιστατικά». Δίνει στα στελέχη και τους διευθυντές των HR τμημάτων τρόπους υλοποίησης των απαραίτητων ενεργειών ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι εργαζόμενοι.

Η λύση Workforce Health and Safety βοηθάει στην αυτοματοποίηση των αναφορών για περιστατικά στους χώρους εργασίας τώρα και στο μέλλον, καθώς όλοι μας προσαρμοζόμαστε σε υψηλότερο επίπεδο εγρήγορσης σχετικά με περιστατικά υγείας και ασφάλειας. Όταν ένας εργαζόμενος ή διευθυντής HR αναφέρει κάποιο περιστατικό, το σύστημα το δρομολογεί αμέσως στο πρόσωπο εκείνο που έχει οριστεί για την αντιμετώπιση και εκτέλεση ενεργειών. Στέλνει, επίσης, ένα email επιβεβαίωσης στο πρόσωπο που ανέφερε το περιστατικό, τονίζοντας ότι η αναφορά του έχει ληφθεί και ότι γίνονται ενέργειες.

Εκτός από την παροχή μιας εύκολης, αποτελεσματικής και εμπιστευτικής διαδικασίας για το χειρισμό ζητημάτων υγείας και ασφάλειας, η λύση Workforce Health and Safety διασφαλίζει ότι οι αναφορές ακολουθούνται από τις κατάλληλες ενέργειες.

Η Oracle δεσμεύεται να βοηθά τους πελάτες της να ανταποκριθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα στις απαιτήσεις περί υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Διαθέτει ένα white paper με αναλυτικές οδηγίες για την παραμετροποίηση βασικών αναφορών περιστατικών και έχει εικονικές «ώρες γραφείου» μέχρι το τέλος Απριλίου για να παρέχει βοήθεια με την παραμετροποίηση.

Η Oracle αυξάνει τις δωρεάν online εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database

Η Oracle προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε online εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε πιστοποιήσεις για μια ευρεία γκάμα χρηστών για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database. Αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 15 Μαΐου 2020.

Κάθε χρήστης (προγραμματιστές, τεχνικοί, υπεύθυνοι αρχιτεκτονικής, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί) θα έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πάνω από 50 ώρες online εκπαίδευσης και σε 6 εξετάσεις πιστοποίησης.

Το Oracle University θα δώσει στους χρήστες δωρεάν πρόσβαση σε μια εκτενή βιβλιοθήκη υλικού για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database, καθώς και περιεχόμενο σχετικό με θέματα όπως η επιστήμη των δεδομένων, η μηχανική εκμάθηση και τα πολυδιάστατα περιβάλλοντα cloud, όπως η ενοποίηση με το Microsoft Azure.

Δίνει πρόσβαση από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή σε videos υψηλής ποιότητας, ειδικούς σε επιμέρους θέματα, καθώς και βιντεοσκοπημένες επιδείξεις από εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής, ώστε οι επαγγελματίες του IT να μπορέσουν να επιταχύνουν το ρυθμό εκμάθησης και να αποκτήσουν περιζήτητες δεξιότητες. Επιπλέον, για όλα τα videos θα υπάρχει διαθέσιμη μηχανική μετάφραση (μόνο υπότιτλοι) στα Κινεζικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.

Καθώς οι πελάτες της Oracle προσαρμόζονται στο γρήγορα μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο, η εταιρεία αναβαθμίζει τις προσπάθειές της για να τους βοηθήσει στη δημιουργία των κρίσιμων τεχνικών δεξιοτήτων cloud που χρειάζονται ώστε να ενισχύσουν την καινοτομία. Πιστεύει ότι οι πιστοποιήσεις βοηθούν τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, να μειώσουν τους χρόνους παράδοσης έργων στους πελάτες τους, να βελτιώσουν την εξειδίκευσή τους και να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις γενικότερες επαγγελματικές τους επιδόσεις.

Μπορείτε να αρχίσετε την εκπαίδευση και να πιστοποιηθείτε ακολουθώντας τρία εύκολα βήματα:

Βήμα 1: Αποκτήστε έναν δωρεάν λογαριασμό καθολικής σύνδεσης (SSO) στην Oracle. Αν έχετε λογαριασμό SSO, προχωρήστε στο βήμα 2

  • Κάντε κλικ στο Hello. Log In. (Επάνω δεξιά γωνία της σελίδας).
  • Επιλέξτε “Create an account” και συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
  • Επαληθεύστε το λογαριασμό σας μέσω email.

Βήμα 2: Αποκτήστε πρόσβαση στους κύκλους μαθημάτων μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

Βήμα 3: Εγγραφείτε και κάντε τη δωρεάν εξέταση πιστοποίησης. Αν έχετε λογαριασμό PearsonVue, συνδεθείτε.

  • Αν όχι, επιλέξτε “Create a web account” στα δεξιά της σελίδας κα ακολουθήστε τις οδηγίες.

Αυτή η πρωτοβουλία βασίζεται σε μια πρόσφατη ανακοίνωση της Oracle σχετικά με δωρεάν εκπαιδευτικούς πόρους για προγραμματιστές cloud. Μάθετε περισσότερα για το Oracle University και τις άλλες διαθέσιμες επιλογές εκπαίδευσης.