Παραιτήθηκε ο Γραμματέας Τομέα Πολιτικής Υποδομών- Μεταφορών του ΚΙΝΑΛ

Παραιτήθηκε ο Γραμματέας Τομέα Πολιτικής Υποδομών- Μεταφορών του ΚΙΝΑΛ
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Απαράδεκτη και πραξικοπηματική κίνηση η απόφαση της Φ. Γεννηματά να προτείνει στον Ευ. Βενιζέλο την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας», δηλώνει στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Οικονομίδης.

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα Τομέα Πολιτικής Υποδομών – Μεταφορών του ΚΙΝΑΛ υπέβαλλε ο Γιάννης Οικονομίδης με αφορμή την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προτείνει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στην επιστολή παραίτησή του ο Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε γενικός γραμματέας Υποδομών καθώς και επικεφαλής της Εγνατίας Οδού ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, υποστηρίζει πως «η απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής να προτείνει στον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αποτελεί κίνηση απαράδεκτη και πραξικοπηματική. Ταυτόχρονα προσβάλει την ιστορία και το κύρος του πλέον επιφανούς στελέχους του Κινήματός μας, Βαγγέλη Βενιζέλου. Η απόφαση αυτή ισοδυναμεί με την διαγραφή του από το Κίνημα Αλλαγής».

Κατά τον κ. Οικονομίδη, «μια τέτοια απόφαση διχάζει το Κίνημα και οδηγεί τον πολιτικό μας φορέα, για μια ακόμη φορά, σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας και αυτοκαταστροφής».