Νέος τρόπος πληρωμών από την PayPal

REUTERS

Εγκαινιάζεται και στην Ελλάδα η πρώτη ψηφιακή υπηρεσία online αγορών χωρίς πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Έναν νέο τρόπο online πληρωμών χωρίς πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες εγκαινιάζει και στην Ελλάδα η PayPay. Πρόκειται για την τραπεζική υπηρεσία, top-up, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους σε ένα λογαριασμό PayPal, προκειμένου να προβούν σε online πληρωμές.

Η νέα αυτή υπηρεσία λειτουργεί με την συνδρομή του TrustPay. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε., ενώ η PayPal σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών.

Μέσω της νέας αυτής λειτουργίας της PayPal κανένα στοιχείο της κάρτας ή της τράπεζας δεν παραμένει στη διάθεση της ιστοσελίδας στην οποία πραγματοποιούμε τις αγορές μας.

Με την χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας top-up και της πληρωμής μέσω PayPal, καθίσταται ευκολότερη η διαχείριση προσωπικών εξόδων, αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με χρεώσεις-έκπληξη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το TrustPay, λανσάροντας τις υπηρεσίες top-up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο», δήλωσε η Ganna Yevtushenko, Head of Business Development της PayPal στην Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας τραπεζικής ανανέωσης top-up:

1) Μικρότερο ρίσκο – ο λογαριασμός πιστώνεται πριν από την αγορά

2) Έλεγχος εξόδων – ξοδεύετε ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας

3) Δυνατότητα αγορών σε όλο τον κόσμο – πρόσβαση σε εκατομμύρια ιστοσελίδες παγκοσμίως

4) Οικονομία – καμία χρέωση για τη χρήση του top-up και για τη μεταφορά χρημάτων

5) Ασφάλεια – κανένα προσωπικό οικονομικό στοιχείο δεν απαιτείται για την πραγματοποίηση αγορών