Πέρασαν για… τρομοκράτη την Άννα Κορακάκη στο αεροδρόμιο της Ρώμης

Πέρασαν για… τρομοκράτη την Άννα Κορακάκη στο αεροδρόμιο της Ρώμης
epa05467796 Anna Korakaki of Greece concentrates during the women's 25m Pistol qualification of the Rio 2016 Olympic Games Shooting events at the Olympic Shooting Centre in Rio de Janeiro, Brazil, 09 August 2016. EPA/ARMANDO BABANI

Η χρυσή Ολυμπιονίκης κρατήθηκε για έλεγχο από τις αρχές εξαιτίας των αεροβόλων όπλων στις αποσκευές της.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι ιταλικές αρχές στην χρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που επέστρεφε από τη Βραζιλία με ενδιάμεση στάση το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, κρατήθηκε από τις αρχές για έλεγχο καθώς διαπιστώθηκε ότι στις αποσκευές της μετέφερε τα αεροβόλα πιστόλια όπου χρησιμοποιεί για το αγώνισμά της.

Η Καθημερινή αναφέρει πως ύστερα από αρκετή ώρα ελέγχων, η ίδια και ο πατέρας της και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης, αφέθηκαν ελεύθεροι όμως ήταν ήδη αργά καθώς έχασαν την πτήση τους για την Αθήνα.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι και χάλκινη ολυμπιονίκης στα 10 μέτρα, προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.