To περιοδικό Fortune επιστρέφει στα περίπτερα

To περιοδικό Fortune επιστρέφει στα περίπτερα

Από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα και από Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

To δεύτερο τεύχος του περιοδικού Fortune, που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 09 Νοεμβρίου, επιστρέφει στα περίπτερα.  Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα και από Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδα.

Το Fortune 500 είναι η «Βίβλος» του παγκόσμιου επιχειρείν. Το 2012 ήταν μια χρονιά υψηλών κερδών για τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη, που ανακοίνωσαν έσοδα 30,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 3% και τις οποίες σας παρουσιάζουμε.

Ακόμη η λίστα με τους 100 μεγαλύτερους ομίλους για το 2012 βάσει κύκλου εργασιών και οι 20 «πρωταθλητές» της Ελληνικής αγοράς. Πρόκειται για τη λίστα με τις 20 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Ελληνικές Εταιρείες, που πραγματοποιήσαμε, αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας, σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Hellastat.

Η ΛΙΣΤΑ: Πτώση πωλήσεων, κερδών και έλλειψη ρευστότητας

Η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνεται στις εταιρείες και τους ανθρώπους, που μέσα σε ένα ρευστό παγκόσμιο περιβάλλον, αντιστέκονται στην κρίση και δείχνουν το δρόμο για την υπέρβασή της. Στις σελίδες του Fortune 500 φιλοξενούνται εκτενή profiles, success stories και συνεντεύξεις, που φωτίζουν τους σημερινούς πρωταγωνιστές στον επιχειρηματικό στίβο.

Επιπλέον, το τεύχος περιλαμβάνει ρεπορτάζ και αναλύσεις για τις οικονομικές εξελίξεις, τις τράπεζες, τις επενδύσεις, την ενέργεια, την τεχνολογία, το μέλλον, την καινοτομία, τις τάσεις στο real estate (εναλλακτικοί τρόποι απόκτησης σπιτιού) και την ιδιωτική ασφάλιση ενώ φιλοξενεί και επίκαιρη αρθογραφία από την αμερικανική έκδοση.