Πέθανε δια απαγχονισμού ο Ρόμπιν Ουίλιαμς

Πέθανε δια απαγχονισμού ο Ρόμπιν Ουίλιαμς

Με μία ζώνη έδωσε τέλος στη ζωή του ο γνωστός ηθοποιός- Επιβεβαιώθηκε η αυτοκτονία από τις αρχές. 

Γνωστά έγιναν τα αίτια του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε τελικά δια απαγχονισμού.

Το νεκρό σώμα του εντοπίστηκε από στενό συνεργάτη του και όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.
Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Σερίφη του Marin County, Keith Boyd.

«Τον βρήκαμε με μία θηλιά περασμένη στο λαιμό του», τόνισε συγκεκριμένα o Keith Boyd κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της αστυνομίας για το θλιβερό γεγονός που έγινε πρώτο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, σε όλο τον πλανήτη.

Επίσης, ανέφερε ότι βρέθηκαν πληγές στον καρπό του καθώς και ένα μικρό μαχαίρι κοντά στο άψυχο σώμα του. Η σορός του βρέθηκε σε καθιστή θέση. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα.

O Ουίλιαμς έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του.

Όπως έγραψε το TMZ ο ηθοποιός δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ εντοπίστηκε μέσα στην οικία του και όχι στο γκαράζ του σπιτιού του, όπως είχε αρχικά μεταδοθεί. Την ώρα της αυτοκτονίας, η σύζυγος του έλειπε από το σπίτι καθώς είχε βγει για να τακτοποιήσει καθημερινές δουλειές.

Η προσωπική βοηθός του 63χρονου ηθοποιού, η οποία δεν κατονομάζεται, έφτασε στην οικία του ζευγαριού και χτύπησε την πόρτα. Όταν δεν έλαβε απάντηση ανησύχησε, δεδομένου ότι γνώριζε πως ο Ουίλιαμς την περίμενε. Επόμενή της κίνηση ήταν να χτυπήσει το παράθυρο και τελικά να εισβάλει στο σπίτι.

Άμεσα ειδοποίησε τη σύζυγο του, και την αστυνομία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ο Ουίλιαμς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα.

Διαβάστε ακόμη: 

H τελευταία φορά που ακούσαμε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς

Το έργο που άφησε πίσω του ο Ρόμπιν Ουίλιαμς