Παίξτε για πρώτη φορά με γυναικείες ομάδες στο FIFA 16

Παίξτε για πρώτη φορά με γυναικείες ομάδες στο FIFA 16

H EA Sports αποφάσισε να συμπεριλάβει τις 12 εθνικές ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών στην επόμενη έκδοση του δημοφιλή παιχνιδιού.

Για πρώτη φορά η EA Sports θα συμπεριλάβει γυναικείες ομάδες στην επόμενη έκδοση της  σειράς παιχνιδιών ποδοσφαίρου FIFA.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικείου ποδοσφαίρου τον επόμενο μήνα στον Καναδά, η EA Sports ανακοίνωσε πως οι παίκτες του FIFA ’16 θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με μια από τις 12 εθνικές ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου που μετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο, όπως η ομάδα της Βραζιλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Γερμανίας.

Η Steph Houghton, αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας που αποτελεί επίσης μια από τις εθνικές που θα συμπεριλαμβάνονται στο FIFA 16, δεν έκρυψε την χαρά της ομάδας για τα νέα.

«Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη. Η χρονιά είναι πραγματικά εκπληκτική με το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο και η είδηση πως θα συμπεριληφθούμε στο FIFA για πρώτη φορά ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Ελπίζουμε ότι θα  βοηθήσει στην ενίσχυση του προφίλ του γυναικείου ποδοσφαίρου ακόμα περισσότερο. Αρκετές από εμάς στην ομάδα παίζουμε FIFA κι έτσι είμαι σίγουρη πως θα υπάρξουν αστεία για τα στατιστικά μας όπως και μερικές πολύ ανταγωνιστικές μάχες. Ανυπομονώ να σκοράρω παίζοντας με τον εαυτό μου για πρώτη φορά.»

Το FIFA ’16 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτέμβριου του 2015, για PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 και PlayStation 3 .