Πιάστε δουλειά στην Eurodisney

Πιάστε δουλειά στην Eurodisney

Το θεματικό πάρκο έρχεται στην Αθήνα προς αναζήτηση εργαζομένων.

H EuroDisney έρχεται στην Αθήνα προσφέροντας θέσεις εργασίας σε όσους και όσες θέλουν να δουλέψουν στο Πάρκο της στο Παρίσι, αλλά και να παρουσιάσει την επιχείρηση στο ελληνικό κοινό.

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται για δύο ημέρες στην χώρα μας τον Ιανουάριο και -μεταξύ άλλων- θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να περάσουν από συνεντεύξεις, για μια θέση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsmoney.gr, στο Πάρκο μπορούν να βρουν δουλειά: σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Επίσης, προσφέρονται και θέσεις εργασίας στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Οι περισσότερες θέσεις αφορούν στην εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Ωστόσο, θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα Γαλλικά και στα Αγγλικά.