Ποιοι θα μπορούν να δοκιμάσουν νωρίτερα τη νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming της Disney

Ποιοι θα μπορούν να δοκιμάσουν νωρίτερα τη νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming της Disney
Photo:
Η Disney+, η υπηρεσία streaming της Disney, δεν θα κάνει επίσημη επίσημα μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Ωστόσο, μερικοί θεατές μπορούν να συντονιστούν σε αυτή τώρα- και απολύτως δωρεάν.

Η Walt Disney Company ξεκίνησε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της υπηρεσίας Disney+ στην Ολλανδία, ώστε να βελτιστοποιήσει την πλατφόρμα και να μπορεί να εντοπίσει και να διορθώσει τυχόν προβλήματα στο σύστημα. Οι θεατές έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ταινίες και σειρές, παρόλο που είναι απίθανο να προβληθούν αποκλειστικά προγράμματα, όπως το The Mandalorian, μια νέα σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν των Star Wars.

Ολλανδοί πελάτες μπορούν να εγγραφούν τώρα για τη δοκιμαστική περίοδο, η οποία θα μετατραπεί σε πλήρη στις 12 Νοεμβρίου, αν και μπορούν να ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή. Η δοκιμή θα τεστάρει τη Disney+ σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών πολυμέσων συνεχούς ροής (αν και όχι την Amazon FireTV), έξυπνων τηλεοράσεων, κονσολών παιχνιδιών και κινητών συσκευών.

Ο CEO Bob Iger κάλεσε την υπηρεσία streaming της Disney «τη μεγαλύτερη προτεραιότητα της εταιρείας» για το 2019. Επιδιώκει να «κλέψει» μερίδιο της κυριαρχίας του Netflix και της Amazon στην αγορά του βίντεο που παραδίδετε απευθείας στον καταναλωτή. Αποτελεί όμως ένα στοίχημα με ρίσκο. Διατηρώντας ταινίες όπως η Captain Marvel και οι Avengers: Endgame αποκλειστικά στην πλατφόρμα της, χάνει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα.

Η Disney + θα κοστίσζι 6,99 δολάρια τον μήνα, ή 12,99 δολάρια ως μέρος ενός πακέτου με το Hulu και το ESPN +, όσο και το Netflix δηλαδή.